Taiwan   |  2020

MUSE Design Awards Gold Winner

Poetry Home

Entrant Company

MUGUO

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

With the base of modern style, the design combines the design elements of the oriental texture. Due to the insufficient light, we choose to open the space. First is to dismantle the partition wall of the kitchen, make it an open kitchen and dining area, and therefore introduce plenty of light. The owner prefers light meals, so there won’t be the problem of cooking smell in the open space. Different from the living room paved with the wood floor, the dining room is paved with the jump-color hexagonal bricks. The wall is embellished with the light blue tiles to add some lively feeling. To meet the owner’s working need for reading and research in the study room, the original TV wall and sofa wall are exchanged. After dismantling the original back wall of the sofa area, the original master bedroom is used for a study room. The back of the half-height wall is integrated with the desk function and achieve the effect of double functions. After the space is open, it is broader and brighter. The upper part of the TV wall of half height is arranged with grey glass and hollow structure. A small area of corridor is reserved so that light can enter the study space in the back. The rectangular-ambulatory-plane flow connects the fields of living room, study room, and master bedroom to create the flexible space flow.

More Gold Winners
Interior
China
MUSE Design Awards - Whirly Realm-Phantom Reconstruction of a Residential Type
2020

Entrant Company

Xigo Studio

Sub Category

Residential

Architectural
China
MUSE Design Awards - Transformation of The Xingye Street
2020

Entrant Company

ANTAO

Sub Category

Office Building

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Reunion
2020

Entrant Company

Yinfeng Interior Design

Sub Category

Residential

Interior
China
MUSE Design Awards - Interior design
2020

Entrant Company

Shenzhen Gowu design co. LTD

Sub Category

Spa / Fitness