2023 | Professional

MUSE Design Awards Silver Winner

Immerse

Entrant Company

Match Interior Design CO.,LTD

Category

Interior Design - Residential 

Client's Name

Country / Region

Taiwan

In the large public sphere, the airy wood color palette combined with pure white can create a comfortable and stress-free environment. Beam is a soft, light way to divide a room. A half-height TV wall not only establishes the scope of the living room and dining room, but also provides an unobstructed path for daylight, giving the residence a timeless humanistic style.

Upon opening the door, the tranquility of the wood accents soothes the mind when residents return home. Along the shoe cabinet, a slightly raised display table adds a touch of sophistication and constructs an art gallery-like appeal. The curved edge of the back wall brings a well-rounded elegance. The light and shadows are introduced in the deliberately detached section, but the curved clear glass partially blocks the line of sight and maintains the privacy of the public sphere.

The wooden flooring in the public sphere creates a warm, skin-friendly feel, while the crystal-clear marble and warm wooden grating form a TV wall. The interrelationship between the living room and the dining room is connected through circular traffic flows. A wooden canopy in the dining room produces a cozy and inviting atmosphere. The materials of the TV wall and the ceiling of the dining room echo each other as far as the eye can see, forming a simple but well-layered view. The light gray wall behind the sofa is decorated with a woven pattern that oozes elegance and finesse. And the wooden frame at the edge is inlaid with curved glass, creating depth of field while providing adults with a view to the inside to keep an eye on kids in the playroom.

The playroom features circular elements. The shapes on the slides, the circuitous raised floor, and the winding curves on the canopy make the space even more fun and interesting. Dynamic slide adds extra fun to the playroom. To make great use of the vertical space, a storage space is created under the slide. On the other side of the wall, the bookcases are designed in a unique style.

Credits

Design Director
CHIN-HSIANG, CHIU
More Silver Winners
Interior
2023
MUSE Design Awards - Inner Island

Entrant Company

THINKTHROUGH Design

Category

Interior Design - Home Décor

Interior
2023
MUSE Design Awards - Garden party

Entrant Company

ZHAI DESIGN

Category

Interior Design - Residential 

Transportation
2023
MUSE Design Awards - VICTRA SPORT EV

Entrant Company

Cheng Shin Rubber Ind. Co., Ltd.

Category

Transportation Design - Auto Accessories & Interiors 

Interior
2023
MUSE Design Awards - Office of the People's Counsel

Entrant Company

Moya Design Partners

Category

Interior Design - Office