2023 | Professional

MUSE Design Awards Silver Winner

Finding Forests

Entrant Company

Millet Design Co., Ltd

Category

Landscape Design - Other Landscape Design

Client's Name

JEOU TARNG ESTATE Co., Ltd.

Country / Region

Taiwan

The project site locates next to the campus of Hong Wen High School.

It is named after the chestnut forests located on the same site 50 years ago, with the water canals and streams meandering through them. These beautiful sceneries disappeared as the urban development continue to expand. The concept of the project is to reshape the landscape back to the forest in the old time. The building is surrounded by the forests. The foot trails meander through the forests like the water streams staying still on the ground and become the place for people to relax and enjoy the scenery. You can embed yourself in the dynamics of the forest, the sun light running through the trees, the fragrance of the flowers, and the colors changing with the four seasons

The site is divided into five districts, with each of them having very different and distinguished characteristics.

The Voice in the Forest–The grassy slope extends from the entrance square, where the butterflies are singing together with the flowers. 2. The Light through the Forest–Sitting on the wooden platform and bathing in the light and shadows scattered among the forest, the green moss on the rocks also enjoy the warmth and tranquility brought by the sun light. 3. Fragrance from the Forests–Walking on the streamlined footpath, people enjoy the fresh atmosphere like the sea breeze, appreciate the quietness and kiss the blossoming Sakura. 4. Garden in the Forest–The mosaic collage at entrance square presents a landscape painting, where the forest is like the brush of the earth and the colorful paints sway and change with seasons. 5. Secret Trail through the Forest - the shady Liquidambar trail running through the forests forms a tree-lined visual axis. People sitting here can see the mountains in distance and meditate while waiting for the children after school.

The native vegetation in the middle and low altitude forests in the central area of Taiwan will be used in the project so that they can adapt to the local climate.

Credits

Chief Director
Yu Jung Tseng
More Silver Winners
Packaging
2023
MUSE Design Awards - Julia Peng  Living Room Dreaming

Entrant Company

THAT iS CREATIVE & BRANDING

Category

Packaging Design - Other Packaging Design

Interior
2023
MUSE Design Awards - Elegance and Refineness

Entrant Company

CEN JU INTERIOR DESIGN

Category

Interior Design - Residential 

Interior
2023
MUSE Design Awards -  ADCOTE SCHOOL LIBRARY

Entrant Company

Zhao Jian

Category

Interior Design - Civic / Public

Packaging
2023
MUSE Design Awards - EXPO liquor packaging

Entrant Company

Beijing institute of graphic communication

Category

Packaging Design - Wine, Beer & Liquor