2023 | Professional

MUSE Design Awards Silver Winner

Serene Glow and Mizzle

Entrant Company

SHANG YUE INTERIOR DESIGN CO. LTD.

Category

Interior Design - Living Spaces

Client's Name

Country / Region

Taiwan

The warm sunlight stream through dark wooden blinds, brightening up balm flooring and light-gray walls and laying out a composed and concise picture. Refreshed ambiance perfectly intermingles with peaceful surroundings, resulting in a close integration of humanity and nature between two highly distinctive atmospheres during days and nights.



We meticulously reconfigure tons of storage space and collection-display platforms for the homeowner to place artworks and his shoes and boots. In addition, we excellently put the idea of Return to Nature into practice; such as introducing the wooden interior finishes with linear features of walls and flooring to create a cohesive overall design. Moreover, we get down to the owner’s requirement of a smooth flow pattern in the public place that also allows him to relax and unwind at home. Thence, we carefully plan a comfortable layout, making the holder easily straight to other rooms from the living area. And coupled with the TV partition wall to bring about a bright and spacious open floor, realizing a homey and well-functioning residence withal.



We skillfully take advantage of the nook and install suitable cabinets in the entryway, multi-purpose room, and dining room to satisfy the homeowner’s requirement for storage space. Also, arrange a dressing room in the bedroom, which marvelously combine the makeup table and wardrobes, creating a highly functional and multi-use place. Artfully set up the light-gray TV partition wall and assort with gray-tinge furnishing to style a brilliant and airy shared area. And the L-shaped raised floor visually enlarges the shared field.

Delicately exploit laminate flooring with wire-brushed veneer cabinets and solid wood flooring, performing an elegant and tranquil residence through a comfy interior setting. Additionally, we apply special coating on the living room walls to reveal a unique texture of fair-faced concrete, enhancing a sprinkling of humanism to the woody area and giving the modern yet plain ambiance of the home.

Credits

Design director
CHEN JIAN HONG
More Silver Winners
Interior
2023
MUSE Design Awards - Prince Hills

Entrant Company

Shijue Design

Category

Interior Design - Residential 

Interior
2023
MUSE Design Awards - Memorial Hall of Revolution and History of Qingliu County

Entrant Company

Shenzhen Overseas Decoration Engineering Co., Ltd.

Category

Interior Design - Renovation 

Interior
2023
MUSE Design Awards - M Radio

Entrant Company

googoods co., Ltd.

Category

Interior Design - Office 

Interior
2023
MUSE Design Awards - A hundred flavors

Entrant Company

C3-Qizuo Archinterior Design

Category

Interior Design - Commercial