Taiwan   |  2020

Meet Fun

Entrant Company

Scholar Design Studio

Category

Interior Design

Client's Name

Shih-Ming Liu

Sub-Category

Commercial

The design team created a bright and spacious Italian-style restaurant with clean lines, open visual effects, and a warm space atmosphere. At the same time, it also proposed the future business models that can be developed, suggesting that the pattern of the site does not need to be adjusted again due to the expansion of future development. The client expects to convey a healthy and high-quality dining culture through this space, the design team created a simple and bright dining environment by integrating design elements of the site surrounding environment with modern and simple design techniques. The overall space planning improves the flaws of the original site by providing open view, clean and simple color tone, clean lines, and a natural and comfortable environment; which satisfied the client’s expectations. The materials used in the construction process of this project were originally collected by the client’s family, the design team excavated the client’s current inventory and newly transformed them to create a bright and comfortable dining environment by reusing old things. In addition, the design team aims to integrate the project and the local streetscape. While emphasizing the character of the brand, it also displays the cultural characteristics of the surrounding area in a manner that respects the locality. In order to effectively utilize the spacious space of the site and create an open and bright visual experience, the design team re-adjusted the position of the kitchen and bathroom, reducing the negative space, overcoming the flaws of floors, and enhanced the comfort of the dining environment. In order to effectively utilize the spacious space of the site and create an open and bright visual experience, the design team re-adjusted the position of the kitchen and bathroom, reducing the negative space, overcoming the flaws of floors, and enhanced the comfort of the dining environment. However, since the design team was patiently looking for suitable materials and successfully overcoming these restrictions one by one, this modern Italian restaurant is presented in a simple and bright style.

Credits

Scholar Design Studio
Shih-Ming Liu
Scholar Design Studio
Shih-Ming Lo
Scholar Design Studio
Cheng-Ham Lin
More Gold Winners
Interior Design
China

Entrant Company

Fancy Space Lab

Sub Category

Residential

Interior Design
China

Entrant Company

Shenzhen Fanst Design Co.,Ltd

Sub Category

Commercial

Packaging Design
China

Entrant Company

SunDesign Brand&design(beijing)co.ltd

Sub Category

Animals & Pets

Interior Design
Taiwan

Entrant Company

Yucheng Interior Decoration Design Co., Ltd

Sub Category

Residential