Latvia   |  2019

VILLA A

Entrant Company

lolot design

Category

Interior Design

Client's Name

private

Sub-Category

Residential

Experience Level

Agency

Hills and dales do not form your typical Latvian landscape, which is why this holiday house was created with maximum respect for the unique relief of the ancient Gauja river valley. This variation in levels made it possible to position the building on the steep river bank so that it invariably looks different, regardless of your point of view. Secluded out of respect for the client

More Platinum Winners
Product Design
Hungary

Entrant Company

Oleant Lighting

Sub Category

Lighting & Illumination

Packaging Design
Taiwan

Entrant Company

3+2 Design Studio

Sub Category

Wine, Beer & Liquor

Interior Design
Japan

Entrant Company

Ryoji IEDOKORO ARCHITECTURE OFFICE

Sub Category

Restaurants