United States   |  2020

MUSE Design Awards Gold Winner

The Webster - Narrative Lighting Wall

Entrant Company

StandardVision

Category

Lighting Design

Client's Name

The Webster

Sub-Category

Designer / Custom Lighting

The unique immersive-art landmark installation for the luxury clothing store The Webster at the newly renovated Beverly Center in West Hollywood is a fully integrated architectural experience for the store’s modern layout. Designed by renowned architect Davdi Adjaye and executive architect Neumann-Smith as a sculptural and experiential counterpoint to the Beverly Center’s retail experience, the entrance includes a custom lighting technology installation by StandardVision and features the work of contemporary artist Kahlil Joseph. The Webster integrates the public experience with a commercial space to reflect the future of high-end retail--instating a new cultural destination located in the heart of Los Angeles’ upscale merchandise district.

Credits

Lead Architect
David Adjaye, Marc McQuade and Team - Adjaye Associates
Executive Architect
Mike West and Team - Neumann/Smith Architecture
Lead Designer
Josh VanBlankenship and Design Team - StandardVision
Video Artist
Kahlil Joseph
Artist Support
Isaiah Montoya and Team - StandardVision
Programming Support
Jeremiah Montoya and Team - StandardVision
More Gold Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Rising Sun․Twinkling Stars
2020

Entrant Company

YU Design Lab

Sub Category

Residential

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Dawn
2020

Entrant Company

G DESIGN

Sub Category

Residential

Product
Taiwan
MUSE Design Awards - morden mix function NEAT
2020

Entrant Company

ChenChing imagine company limited

Sub Category

Home Appliances

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Full of Life
2020

Entrant Company

Moon Refined Design Co,,Ltd

Sub Category

Living Spaces