Taiwan   |  2021

MUSE Design Awards Gold Winner

Magnolia

Entrant Company

Iseesidesign

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

The serene circumstance of plain pattern and childlike embellishment, gently presents an elegant beauty, like a belle with a light touch of rouge. And, the gray and white hues mildly reflect the beautiful sunshine, moreover, stilly places the greeneries at the corners to integrate the natural scenery and human living scenes, successfully lead out a tender and harmonious situation.

The house has been built over half a century, thus, break up the outdated layout, and exploit refined renovation techniques to re-configure the patterns, moreover, adopt the human-oriented scheme to bring about a simple yet exquisite circumstance, excellently pleased the householders of three generations.

The outdated traditional configuration does not meet the current living requirements; hence, we try to make good use of the spaces to satisfy the family members. For instance, meticulously plan an individual space for the children in the master bedroom while facilitating parental care. Then, set up the kitchen and dining area right behind the TV wall of the living room, utilize the square footage effectively to create a spacious ambiance for the family to cook together.

Take advantage of the project adjacent to the urban planning park, so we set a large French window in the living room to introduce the external glamorous landscape and excellent daylight into the building. Furthermore, moderately decorate the space with a few green plants. We adopt the color scheme of Earth tone and make use of wood veneers, thereupon, generate a comfortable surrounding full of natural features.

Take the convenience of grandparents' daily life into account; we considerably plan the separated bedrooms for them, so that the bed-bound grandfather and the grandmother who works outside all day long would not impact each other's life. In addition, skillfully separate the dry and wet area of the confined bathroom; and the grandmother's bedroom can serve as a guest room on ordinary days, consequently meet the flexible usage of living demands.

Credits

Design Director
Isis Lee
More Gold Winners
Interior
China
MUSE Design Awards -  HUI YI CLOUDS GARDEN
2021

Entrant Company

SERENDIPPER DESIGN

Sub Category

Commercial

Fashion
China
MUSE Design Awards - The Growth Curve
2021

Entrant Company

Guangzhou Academy of Fine Arts

Sub Category

Avant-Garde

Packaging
Taiwan
MUSE Design Awards - Environmentally friendly geisha coffee gift box
2021

Entrant Company

Hong Da Design Studio

Sub Category

Limited Edition (NEW)

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Living With Nature, Life In A Smart Home
2021

Entrant Company

MooHo design

Sub Category

Residential