Taiwan   |  2021

MUSE Design Awards Silver Winner

Connection

Entrant Company

Borderland Design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

The large areas of pure white and deep wood present a simple and elegant contrast. The designer uses the rich wood texture to lay out a calm and warm texture, and extends the sense of large and open space by combining the horizontal arrangement of large blocks of panels. The display and storage space is organized on the side of the wall, as a metaphor for the turning of space, and to reduce the visual burden of the space and bring an artistic effect. In response to the low ceiling height, the designer purposely did not make the ceiling, and kept the original structure of the building with iron track lighting, which injects modern and stylish characteristics through the smooth axis of the lighting.

More Silver Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Butchart Garden Kindergarten
2021

Entrant Company

CREEP DESIGN CO., LTD

Sub Category

Institutional / Educational

Interior
China
MUSE Design Awards - Taizhou Fengcheng Jinmao Mansion Demonstration Zone Project
2021

Entrant Company

Hangzhou Guomei Architectural Design Institue Company

Sub Category

Mix Use Building: Residential & Commercial (NEW)

Product
Taiwan
MUSE Design Awards - Retractable Ratchet Tie-Down Strap
2021

Entrant Company

Yeu Yueh Enterprise Co.,Ltd

Sub Category

Hardware, Power & Hand Tools

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Sense of Belonging
2021

Entrant Company

Antennae Designers Office

Sub Category

Home Decor (NEW)