China   |  2021

MUSE Design Awards Silver Winner

LinQuan Return to the heart

Entrant Company

北京麦田国际景观规划设计事务所

Category

Landscape Design

Client's Name

Sunac China Holdings Limited

Sub-Category

Garden Landscape

LINQUAN RETURN TO THE HEART BACK TO NATURE, AND BE ENGAGED WITH COMFORT. Turn industrial land to theme park Turn heavy pollution to environment-friendly living End up with staying in Nature, discover the Nature, and be involved in the Nature. "The land is changing with the development of the city. Ecological planning is an important means to create an ideal living environment." As far as Shijiazhuang is concerned, the commercial facilities built around the community are being further strengthened, while the construction of cultural landscape is an obvious short board. Through modern ecological design, the living environment and lifestyle of residents will be improved, and the urban development will be promoted. The Sunac Center tends to approach a high-quality ecological and architectural environment with modern green open space, leaving a unique sensory experience of living among forests. pursues the dialogue between man and environment, the symbiosis between landscape and nature, and the central quality of life to create the ideal first residence of the city in the future. Wanting to enhance the relationship with nature does not mean simply moving trees and flowers, so we added drama and tension to the site. Open space integration, landscape restoration and enhancement of the ecological and aesthetic quality of the environment, to achieve the continuous improvement of the living and working environment of the residents in the region.The open space pattern with rich levels and orderly retractions is constructed by mutual dislocation to maximize the central landscape space. Trees, stones and water show the escape of the hustle and bustle and the arrival to a pure land, where landscape is enjoyed and life. Strolling in the space, everyone gets tranquility and has a great time. Enjoy the breeze, sit and watch the clouds, and return to the peaceful style. It is a dialogue between humankind and various lives, Enabling bounded areas to have infinite spatial experience.

Credits

Hydroelectric engineer
Yan Yan
Hydroelectric engineer
Dianshuai Wen
Construction drawing designer
Shuang Geng
Project Leader
Yirong Hu
Project Leader
Che Wang
Office director
Yuteng Ma
Chief engineer
Fan Cao
Project Designer
Yuan Li
Office director
Liyou Yuan
Design Director
Nana Wang
More Silver Winners
Interior
China
MUSE Design Awards - Zhengzhou Jinmao Palace
2021

Entrant Company

Panshi Design

Sub Category

Commercial

Interior
China
MUSE Design Awards - ShenZhen Vanke Zhenshan Mansion
2021

Entrant Company

Ogaindesign

Sub Category

Residential

Packaging
China
MUSE Design Awards - Living Milk Packaging Box
2021

Entrant Company

Shenzhen YUTO Packaging Technology Co., LTD

Sub Category

Dairy, Spices, Oils, Sauces & Condiments

Architectural
Japan
MUSE Design Awards - Blending
2021

Entrant Company

Po Haus

Sub Category

Residential