China   |  2022

MUSE Design Awards Silver Winner

TOPTIAL Chaoyang Xiguan

Entrant Company

HANHUI STUDIO

Category

Interior Design

Client's Name

Zhongchi Restaurant

Sub-Category

Restaurants & Bars

Due to the particularity of commercial store structure, space structure half area of interior space, half the street area is open to outside the building, provides a good store image design conditions, contributed to the overall appearance design of plasticity, architecture and interior more perfect union, by combining the brand culture, food dishes, precise refining design elements, the product ingredients form characteristic of the round shape, take its semicircle form combined with straight line, as architecture and indoor space design elements, throughout the building and indoor, gives the specific recognition degree of architectural space, to create the architecture should some IP, The building adopts the original color system of the brand for overall matching, integrating the architectural and interior colors, creating a high-level sense of architecture and interior design and forming a strong contrast with the surrounding environment, making the store stand out among storefronts. Can be seen from the plane layout, the designer will repast is divided into two parts, for the seat in the middle of repast area, set up a single left and right sides of the dining room, giving an independent space, part of the dinner guests set between space and space plate mesa small sliding door, increase the interest and pay the mutual inductance between space and space, let a single meal guests can interact each other, You can also pull the sliding door tight, look in the mirror and put on your makeup. After eating, clean up your makeup for the next stop. In the private rooms are elevation above the stainless steel shelves, and will be found that the traditional borne power amplifier, 80 full of memories, after old street in Nanning into the experience of feelings, can play the tape can also listen to the radio, can disturb other guests wearing headphones is exclusive, this is the space of another highlight sensory experience.

Credits

Chief Designer
Hank Wayne
Assistant Designer
Debby Deng
Photographer
Studio Center
More Silver Winners
Landscape
China
MUSE Design Awards - ELITE  VILLA
2022

Entrant Company

Topscape

Sub Category

Residential Landscape

Packaging
China
MUSE Design Awards - 八马·深圳手信
2022

Entrant Company

八马茶业股份有限公司

Sub Category

Other Packaging Design

Interior
Japan
MUSE Design Awards - HOSHINO COFFEE in Ibaraki Prefectural Library
2022

Entrant Company

Nowhere-Designs/ambos

Sub Category

Restaurants & Bars

Packaging
China
MUSE Design Awards - Zhonghua
2022

Entrant Company

Shenzhen Excel Brand Design ConsuItant CO. , Ltd.

Sub Category

Wine, Beer & Liquor