Taiwan   |  2019

Leshan Sales Center

Entrant Company

Yile Interior Design

Category

Interior Design

Client's Name

ONEG CONSTRUCTION CO., LTD

Sub-Category

Commercial

A good design concept breath life into a project. Landscape designer Yi-Liang Lin described the concept of this project as: “Plant a tree so that it will spread and cover the hill. The humanist concern of the environment plants a firm treehouse.” Collaborating with Yile Interior Design, he creates Wanchi Leshan Sales Center. Given the term of lease stipulating the condition of use, the foremost concern of the project is to select environmental-friendly material at the least cost while achieving overall functionality. The place was previously used by Taiwan Sugar Corporation as an ice popsicle shop. To preserve the original structure at the termination of the lease, the cladding and wrapping methods create the trees and the hills. The plywood base surrounds the circular space as five trees “grow” on it. The image of big trees and the modular assembly interweave and extend upward, forming a dynamic forest.

More Gold Winners
Interior Design
Singapore

Entrant Company

Designed Design Associates

Sub Category

Residential

Interior Design
Taiwan

Entrant Company

Guru Interior Design Consultant

Sub Category

Residential

Product Design
Italy

Entrant Company

the sinuos shape

Sub Category

Luxury Product Design

Interior Design
Canada

Entrant Company

Cutler Design

Sub Category

Hospitality