Taiwan   |  2022

MUSE Design Awards Silver Winner

Back In Black

Entrant Company

Yile Interior Design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

Breaking away from the typical compounded living and study room of traditional layouts, the designer decided to unfurl more space for the couch by changing the orientation and positioning of the TV wall. Through the use of mild grains in wood and dark materials, a meticulous and yet relaxed vibe is created. The living room table extends to the balcony stretching towards the distant view, highlighting the vibrant scenery of the heaviest traffic highway of Kaohsiung whether at day or night.

More Silver Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Bathed in Warmth
2022

Entrant Company

Millespace Ltd.

Sub Category

Residential

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Touch the Heaven
2022

Entrant Company

CTO DESIGN

Sub Category

Residential

Architectural
China
MUSE Design Awards - Longcheng Special Fire Station, Shenzhen
2022

Entrant Company

THE INSTITUTE OF ARCHITECTURE DESIGN & RESEARCH. SHENZHEN UNIVERSITY

Sub Category

Sustainable Living / Green

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - The Dance of Light and Shadow
2022

Entrant Company

Lares Design Studio

Sub Category

Home D├ęcor