2023 | Professional

MUSE Design Awards Gold Winner

Blue Town Taohuali Model Room (West Suite)

Entrant Company

Spark Gatherer Interior Design

Category

Interior Design - Showroom / Exhibit

Client's Name

Hangzhou Urban Land Development Co., Ltd., Blue Town

Country / Region

China

Dingqiao Peach Blossom Lake Park has enjoyed the reputation of "rear garden in Hangzhou" since its establishment. It has strong cultural charm and pleasant natural environment. In recent years, relying on the development of smart cities and the science and technology industry, it is ushering in the creation of modern life.

The Peach Blossom Lake JinZuo Project is located in the park. Spark Gatherer Interior Design is responsible for the interior design of the west suite model room. Through the integration of the exterior facade and the simple and elegant style that continues to the interior, the team intersperses the fashionable elements that guide the harmony between people and art, people and nature in the space properly divided between openness and privacy, forming the overall elegant and luxurious atmosphere, and building a fine and honorable life order.

When you enter the room, you can see the light and shadow in the hallway, and the light from the downlight makes the art decoration more eye-catching. The mud-gray stone facade and the brown ground present a restrained atmosphere, giving the home owner a sense of relaxation.

The dining room and living room, which are well distributed and connected with nature, is the most important expression part of family life. The irregular and flexible geometric combination concentrates the beauty of details in the interlaced lines.

The materials with modern luxury texture are designed to give the space a sense of fashion. The flowing patterns on the carpet, the spotty seats and the chic standing lamp beside the sofa make the elements of "old" and "fashionable" interweave into a rhyme.

Even simple display of goods can make the space poetic. In the light color scenery dominated by simple stone, poetic and vitality often reach a balance.

Sitting around the table, the color of the table stone is consistent with the light color of the space, and is matched with the soft chair with exquisite texture. The dining area shows a soft and luxurious visual feeling.

More Gold Winners
Interior
2023
MUSE Design Awards - Intelligence Factory

Entrant Company

Ralph Appelbaum Associates

Category

Interior Design - Exhibits, Pavilions & Exhibitions 

Interior
2023
MUSE Design Awards - SHANGHAI ORIGIN COVER

Entrant Company

ShenZhen Trinity Interior Design

Category

Interior Design - Service Centers

Architectural
2023
MUSE Design Awards - Park Lane Complex

Entrant Company

HZS

Category

Architectural Design - Institutional 

Product
2023
MUSE Design Awards - Cubi Traffic Light Visual Timer

Entrant Company

Time Block Education Technology (Tianjin) Co., Ltd

Category

Product Design - Baby, Kids & Children Products