Taiwan   |  2020

Light Extension

Entrant Company

Fayi interior design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

Recreating through the two small closed room to make the public domain more visually broad. As a result of the big beam column throughout the main space indoor, the position of the beam column is relatively low. In order to avoid the feeling of visual pressure, the design of ceiling modelling is gradient inclined plane, and the black mirror is stuck on the bottom of beam face, so that the integrative beam column makes the conflict of original vision becomes a brand new highlight in the space. The girders running through the dining room are decorated with a layered ceiling, and the beam has been attached by the mirror. The ceiling shape extends to the living room, and the layers are stacked to create an intriguing atmosphere. The entire surface of the TV wall is illuminated by a beam of ambient light to make the natural texture more visible. In the entrance, the gorgeous tiles are specially placed to set off the gray tone TV wall, and the hole plate is used as the screen combined with the shoe chair and the sculpt shoe cabinet, the exclusive welcome porch is designed to give the guest a visual focus after getting entrance.

Credits

Chung Yi Chun
More Gold Winners
Packaging Design
Taiwan

Entrant Company

STELLA'S TAIWAN INC.

Sub Category

Snacks, Confectionary & Desserts

Interior Design
Taiwan

Entrant Company

Mojo Design Studio

Sub Category

Restaurants

Interior Design
Japan

Entrant Company

TANSEISHA Co., Ltd.

Sub Category

Office

Packaging Design
Taiwan

Entrant Company

臻品植萃

Sub Category

Sustainable