Taiwan   |  2020

Scene Merge with Love

Entrant Company

Yuduo Interior Design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

The design is based on the Chinese poetic aesthetics that the client loves. Through the texture of natural materials, the elegant and clean design, and the classic natural elements, reflect the refined and delicate aesthetic process. The open public space, due to the unique shape of the ceiling, the louvers and lighting design of the sofa wall and the wide view of double-height space, surrounds the space image like "clouds and flowing water", and the pool and pine trees specially set up beside the dining table are welcoming in. It is often mentioned in Chinese classical literature that " It is long-lived like pine trees in Namsan and blessed like water in the North Sea". The study room dedicated to the male client is created in a semi-open style. The clean symmetrical pattern, gorgeous lighting, and paintings of landscape images welcomed in a warm texture that combines classic and fashion. The elegant master bedroom, following the symmetrical and simple design techniques, it creates a quiet and distant space atmosphere, especially because of the floor-to-ceiling windows, natural sunlight is brought in from by the window and changes by the time, bring rhythmical light and shadow to the indoor space, creating a natural atmosphere into the quiet and elegant sleeping area. Since the client loves Chinese poetic aesthetics and at the same time loves the outdoor scenery, with the beautiful natural scenery around the site, the design team created a luxurious and restrained living environment with the new Chinese aesthetics of "clouds and flowing water". The layout is planned step-by-step, through the combination of natural materials, classic colors and elements of Eastern and Western cultures, and clean design, exquisite and delicate space atmosphere, this project, especially because of the exquisite materials and delicate craft aesthetics, and the excellent environment of the project that is located in the high-rise building, highlights the flow of light and shadow in the space, which brings a vibrant pattern to space and increasing the warmth of the residential space.

Credits

More Platinum Winners
Interior Design
Taiwan

Entrant Company

Peter Interior Design

Sub Category

Residential

Interior Design
Hong Kong

Entrant Company

OVAL DESIGN LTD

Sub Category

Exhibits, Pavilions & Exhibitions

Interior Design
China

Entrant Company

V2GETHER Design Co.,Ltd

Sub Category

Residential

Lighting Design
Russia

Entrant Company

CENTRSVET

Sub Category

Track Lighting