Taiwan   |  2020

MUSE Design Awards Gold Winner

KERAIA

Entrant Company

Fontal Interior Design Co., Ltd.

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Office

The overall plan is to establish a trendy and gorgeous work area with transparent and spacious space, smooth flow pattern planning, elegant and low-chromatic color adjustment, and natural and comfortable environmental atmosphere. The flagship store on the first floor is a clean and neat space with a delicate design, highlighting the meticulous brand characteristics, and the staircase space connecting each floor further emphasizes the softness of clothing with a sense of ingenious design. The design department on the second floor is full of creativity and visual aesthetics. Its spatial atmosphere gives people the characteristics of quietness, relaxation and attention to detail. The natural texture of wood is used to describe the abundant features. Recovering the old factory which stands more than 40 years and hasn’t been used for a long time. In this case, the natural lighting around the building is used in the construction process. Not only does it retain the advantages of large windows on the building on each floor, but also use iron and glass to divide the field forming a natural and transparent working environment, and the sky above the staircases connecting the whole building is introduced with natural and comfortable sunlight, breaking through the existing pattern restrictions and improving the defect of lack of light source due to the depth. The whole case considers logic in an all-round way, demonstrating the designer's skills in designing an aesthetic space. The flagship store on the first floor is a bright and neat space with a delicate design, highlighting the meticulous brand characteristics, and matching design between the wall and the staircase, creating a feminine ambience like women's clothes. The design department on the second floor is more creative and pays attention to the visual beauty of the work. The overall space atmosphere gives people the features of quietness, relaxation and delicateness, using the natural texture of wood to lay out the abundant details.

More Gold Winners
Interior
United Arab Emirates
MUSE Design Awards - Buddha Bar Beach
2020

Entrant Company

Bishop Design by Paul Bishop

Sub Category

Restaurants

Interior
Malaysia
MUSE Design Awards - MANDARIN ORIENTAL JUMEIRA HOTEL,  DUBAI
2020

Entrant Company

DESIGN WILKES SDN BHD

Sub Category

Hotels

Interior
United Kingdom
MUSE Design Awards - Gunpowder Tower Bridge, London
2020

Entrant Company

Block1: Design

Sub Category

Restaurants

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Love Story of City
2020

Entrant Company

G DESIGN

Sub Category

Civic / Public