2020 | Professional

MUSE Design Awards Gold Winner

CUBOID NO.4

Entrant Company

Chen-lin Interior Design

Category

Interior Design - Office

Client's Name

Country / Region

Taiwan

Due to the feature of the client’s work and business, in order to increase the interaction and mobility of the employees, this project has planned with an space that is different from the traditional office. It has used semi-open design method to structure the space and used virtual and real design method to define the spaces including manager’s offices, loung, meeting rooms, and other spaces. Creating a comfortable and flexible modern working space according to user demand intensity configuration and smooth route planning . In part area of the space, take advantage of the high ceiling , and through the staggered and semi-penetrating visual effects, bringing different heights of spatial experience. The floor plan has allocated the space in a progressive way, according to the intensity of use and the degree of demand. Entering the space, at first sight the company metallic logo, and the buffer space of the reception and tea rest area, through the gate you can walk in the open office space and the manager's office with higher intensity of use, and also can be connected to the mezzanine space by stairs . The upper mezzanine space is plan to lower usage conference room and lounge sofa area. The last space is the private area of the boss’s office and entertaining VIP customers. The design style is based on the elements of shipping containers, and shape of steering wheels, and round cabin windows, corresponding the feature of client’s work of import and export trade. Integrating brand characteristics and professional image into the space details, cleverly blending modern and classical elements. The use of materials is simplified as much as possible, with black iron metal, retro red brick, gray PANDOMO ®, and wooden craft furniture as the main elements. Mixed the materials in the space, effectively balancing the warm color and cold color tone, and connecting each space in order to achieve a complete and consistent spatial tone. The decorations collected from all over the world by the owner, is the perfect object to decorate this office space.

More Gold Winners
Landscape
2020
MUSE Design Awards - Topographic Urban Expansion

Entrant Company

Qiwei Song

Category

Landscape Design - Urban Design

Interior
2020
MUSE Design Awards - POLO CAFÉ Hsinchu Big City

Entrant Company

Homeyoung interior decorating and design Ltd.

Category

Interior Design - Restaurants

Interior
2020
MUSE Design Awards - Exhibition for Movie Detention

Entrant Company

4Cus Creative

Category

Interior Design - Showroom / Exhibit

Interior
2020
MUSE Design Awards - Parc Esta Sales Gallery

Entrant Company

PTang Studio Limited

Category

Interior Design - Showroom / Exhibit