Taiwan   |  2019

Splash Ink

Entrant Company

Moore Design

Category

Interior Design

Client's Name

-

Sub-Category

Residential

This project is the residence of a senior couple, who have the need to receive guests and family members. By moving and turning the living room to another direction, the independent and open connected space joins the family members and guests as they spend time together. Also, the arch-style ceiling extends the overall space ratio and create the visual height of the space. The large-area stone block stands there without looking heavy. The splash ink pattern in the oriental landscape painting adds the artistry and majestic momentum to the space. On the other hand, it defines the division of the flow and perfectly combines the modern fashion and oriental art. At the entrance of the private field, the door is widen to 1.2 meters to create the grandeur texture and flow comfort. The design of the main wall brings the implication and depth of field in the conversion of space.

More Gold Winners
Interior Design
Hong Kong

Entrant Company

SOMETHINK LIMITED

Sub Category

Hotels

Interior Design
Germany

Entrant Company

reginadahmeningenhoven

Sub Category

Showroom / Exhibit

Packaging Design
Thailand

Entrant Company

Prompt Design

Sub Category

Non- Alcoholic Beverages