Taiwan   |  2019

Project 4

Entrant Company

Studio X4

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

Experience Level

Agency

To well match with building massing, the interior material is mainly composed of natural stone and wood grain elements, which is not only as an extension of building façade, but also unifying interior color palette. By minimalist design approaches, area divisions are set by linear and polyline arrangement; in the meanwhile hanging cabinets create spacious sensation. Minimize linear details of staircase structure, allowing lights freely flow between each story. Particularly when sunlight shines through ceiling-to-floor windows, residents openly enjoy sunbathing every day. This space is built for a three-generation family, not only to exemplify design aesthetics, but also to become a carrier of memories of family lifestyle.

More Silver Winners
Interior Design
Taiwan

Entrant Company

JD Integrated Design Co., Ltd

Sub Category

Recreation Spaces

Interior Design
Taiwan

Entrant Company

VASTE Interior Decoration Design Engineering Co., Ltd.

Sub Category

Restaurants

Interior Design
China

Entrant Company

BEAMY

Sub Category

Exhibits, Pavilions, & Exhibitions

Packaging Design
Canada

Entrant Company

Citrus Communications

Sub Category

Animals & Pets