2023 | Professional

MUSE Design Awards Platinum Winner

JIUXITAI

Entrant Company

NorthRock Design

Category

Interior Design - Residential 

Client's Name

Country / Region

China

The direction of the door turned 90 degrees, the lack of the original door was filled, filled up the independent cloakroom with a powerful function. Come in from the entrance, open the door on the right hand side, is a spacious cloakroom. Families can easily change their shoes, hang up their clothes and bags, open their express packages and sort out their odds and ends.

Designers take advantage of the original model, combined with a locker room, porch as a buffer zone, porch has completed a series of changes from beautiful and practical.A large area of light emitting soft film lamp, strip light and atmosphere light source tacit cooperation, make the space like natural light, soft, comfortable and bright uniform lighting effect.

Not only does the island form a migratory line between the kitchen and the dining room that does not return. What's more, when the adults prepare a simple meal here, they can still watch what the children are doing in other Spaces at any time.

Along the black vein from the kitchen to the living room, dark element in the sun gradually blanking, colour got more performance opportunities, yellow sofa, sapphire single chair, the abstract painting color, space fully show interesting aspect.

The entire three floors are used as master suites, to the south, for relaxation, and to the north, for storage. A well-ordered and fully feel the space of excellent, be enumerated so.

The two babies' rooms are arranged on the second floor. Designers with the beam body and metope as an introduction, a south north brother to sister is divided into two separate alone, each other is not disturbed private suites.

It is worth mentioning that in order to make the space more integrated, on the basis of black and white background, "Klein blue" is also selected as the "clue color" interspersed in each layer to string the whole space into a complete series. The blue Lego cabinets at the corner of each staircase create a harmonious echo between each other.

Credits

Chief Designer
Yu Yuan
Photographer
ingallery
More Platinum Winners
Interior
2023
MUSE Design Awards - Mountain and River Daily

Entrant Company

YL Interior Design

Category

Interior Design - Residential 

Landscape
2023
MUSE Design Awards -  LAKE  EMERALD (滨江兴耀·湖翠里)

Entrant Company

Hangzhou MUSUN Landscape Design Co., Ltd.

Category

Landscape Design - Open Space Design

Interior
2023
MUSE Design Awards - Villa H ₂ O - Future Eden

Entrant Company

HGID

Category

Interior Design - Residential 

Interior
2023
MUSE Design Awards - GUANGZHOU NATURAL MUSEUM EXHIBITION DESIGN

Entrant Company

SHENZHEN GOLDEN PHOENIX DECORATION ENGINEERING CO.LTD

Category

Interior Design - Museum (NEW)