2023 | Professional

MUSE Design Awards Silver Winner

Perpetual Stood

Entrant Company

EFIL

Category

Interior Design - Residential 

Client's Name

Country / Region

Taiwan

Accentuate gorgeous and composed ambiance, cleverly take advantage of roomy space, and set out wooden and stone furnishing agreeably balance the cold and warm tone in the home. We name it “Perpetual Stood,” taking the pun of stone and wood in Chinese, which means that family always stands by your side and plays a role as dependable as wood and stone.



We carefully ponder the life manner of the homeowner and bring in the homey atmosphere. For instance, the study room’s desk is tailored to his height which is favorable for the owner to spend loads of time and work daily. Ingeniously design the interior patterns of the dressing area in the master bedroom, which also serves as an exhibit area for designer bags to meet the owner’s taste. A marvelous dwelling, in our opinion, is a harmonious area that looks the way one likes.



The mounting structure of the desk brings a stunning focal point. We smoothly frame the floating desk with veneer to form an atypical layout and allow the owner to swing their imagination.



Expressly exploit embedded strip lights as the indirect illumination to create an airy layout, and address the difficulties of the light through maintenance in the meantime. The structure of modern light strips ingeniously spaces out the placement, enhances the varied striking effect, and adds a flexible setting to the light fixture. It’s a cozy and inviting home for family members gathering around or the owner returning late, always accompanied by the soft and mild light.



We artfully create a lightweight and concise look via Carrara marble wall and visually enlarge the space for a family event or guest reception. Full-length curtain bringing spacious views from sides of French windows, the sunbeam shining on the wall and swaying within the paler pattern. Instead of the common sectional sofa, we carefully select a long straight couch to leave space for kids and simplify the moving flow. In addition, adopt the sofa back to keep away from feelings of confinement.

Credits

Designer
Gary
More Silver Winners
Packaging
2023
MUSE Design Awards - Cala di Seta 932

Entrant Company

Redfish di Giovanni Murgia

Category

Packaging Design - Wine, Beer & Liquor

Lighting
2023
MUSE Design Awards - Agora Modiano, Greece

Entrant Company

Eleftheria Deko & Associates Lighting Design

Category

Lighting Design - Facade Lighting

Interior
2023
MUSE Design Awards - Newhope D10 Sales Office

Entrant Company

Matrix Design

Category

Interior Design - Commercial 

Interior
2023
MUSE Design Awards - XIAMEN INSTITUTE OF SOFTWARE TECHNOLOGY · LIBRARY COMPLEX

Entrant Company

FANCY DESIGN

Category

Interior Design - Civic / Public