Taiwan   |  2020

MUSE Design Awards Gold Winner

Chanson

Entrant Company

Fayi interior design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

As passing though the porch inside the house, the transparent vitreous brick introduces the bright porch area of the light to launch a visual feast. The public space is placed on the same axis and visually connects to each other, so that the space can be used in a variety of ways, which not only remains the visual level, but also gives the space expression of light and shadow. As for the shape of the style, this case is based on gray, black and white. The space is complemented by golden elements and the decoration of blue jump color for enhancing quality. The steady paint of architectural concrete interacts in the space, brewing the most primitive appearance of the material, even creating a warm and cozy residential space. The TV wall has a special natural texture with a shallow wooden texture, and the neutral tone also makes the space particularly quiet and steady. The sofa wall is covered with colorful mottled texture tiles, as if a painting is blended in. Under the calm, it presents a warm and multidimensional vitality. The sideboard cabinet and dining cabinet complement each other with black and white matching colors, in order to merge the functions but still have the essence of elegant space, so that the dining area is matched with gold trim and bright pink velvet dining chairs, building the elegant atmosphere of coffee shop afternoon tea. And the space from the inside out of the extension of visual and spatial interaction is intriguing. The overall style and tone of the master bedroom is based on the light gray decorative strip, and the wardrobe and bed are displayed in natural spray paint of sea blue, showing happiness for a long time. No matter reading or sleeping inside the room, we can freely relax our body and mind. Compared with the calmness of the master bedroom space, the kid’s room is changed to the color style of lively pink, and the color jumps on the storage cabinet, which also doubles the interests.

Credits

Chung Yi Chun
More Gold Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Graceful Home
2020

Entrant Company

uzdesign

Sub Category

Residential

Product
Taiwan
MUSE Design Awards - The New Old Divider
2020

Entrant Company

KIMU Design

Sub Category

Furniture

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Heritage and Roots
2020

Entrant Company

MKY Design

Sub Category

Residential

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Cohesion
2020

Entrant Company

fy Design

Sub Category

Residential