Taiwan   |  2020

MUSE Design Awards Gold Winner

Wood House ‧ 木 居

Entrant Company

JUN-PIN ARCHITECT

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

"Wood House" in the thick marble and looming wooden grille, ushered in a comforting warmth. The whole room uses a large number of wood elements and wood grille technique, to create a Japanese-style nostalgic style space, carved out a calm and subdued outline, the area is also clearly cut between the public and private space. The public space is open, so that emotions communicate fluently and cohere in the core. By choosing large quantity of teak as the base, through the original wood texture, inadvertently exudes a hallucinating affinity, the use of wooden grille to emphasize the main vision, in the like accordion-like wooden grille stroll between, playing the notes of lazy and idle rhythm of life. The non-stop hetero-sized grid line elements in the series from the public to the private sector, interwoven with the dark marble on the TV low wall in the bar countertop and the guest restaurant, complement the "home" of the elegant and extremely quiet beauty, the overall atmosphere quenchs the pale poetic sense of antiques.

Credits

INTERIOR DESIGN
JUN-PIN ARCHITECT
More Gold Winners
Architectural
Taiwan
MUSE Design Awards - Repose
2020

Entrant Company

Professional Group of Design

Sub Category

Residential

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - White Elegant Residence
2020

Entrant Company

Wanmei space design studio

Sub Category

Residential

Architectural
Slovakia
MUSE Design Awards - Ecocapsule -smart, sustainable, beautiful, mobile micro-unit
2020

Entrant Company

Ecocapsule Ltd

Sub Category

Sustainable Living / Green

Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Fête Abode
2020

Entrant Company

Fertility Design

Sub Category

Residential