Taiwan   |  2020

MUSE Design Awards Silver Winner

1/2

Entrant Company

Altru design co.,ltd

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

Entering a long-story home with single-sided lighting, space is subtly divided into left and right halves. In order to echo the essence of this space, our design strategy highlights the public-private/open-space separation of the space with a sense of contrast /Continuous-partial and other basic spatial expressions are connected by the central axis of the active line and accompanied by high-contrast color plans so that users who travel in their space can enter different local places. Traditional Feng Shui considerations cut the oblique entrance of the entrance and exit, through which obliquely cut out the rare +1 storage space of the building's home, then the complete dining space and living room are in sight, and the L-shaped common area is equipped with clothing The permeable study room expands the sense of continuity in the public space and enhances the overall lighting. The main wall with the clear water model presents a sense of balance in pure freshness and lively fun in life The main bath is equipped with a rare large bathtub space in the urban residence, which is in line with the owner’s long-term bathing habits.

More Silver Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - Bathe in light
2020

Entrant Company

ASD Interior Design CO.,LTD

Sub Category

Residential

Interior
Japan
MUSE Design Awards - Diamond-Resonant Office
2020

Entrant Company

MORIYUKI OCHIAI ARCHITECTS

Sub Category

Office

Packaging
Italy
MUSE Design Awards - C'era Una Volta
2020

Entrant Company

Redfish di Giovanni Murgia

Sub Category

Wine, Beer & Liquor

Product
China
MUSE Design Awards - 1900 Chair
2020

Entrant Company

zhejiang sic-tech university

Sub Category

Furniture