Taiwan   |  2019

Sculpture White

Entrant Company

D.H.I.A international design CO.,Ltd

Category

Architectural Design

Client's Name

personal

Sub-Category

Residential

Experience Level

Agency

The house located at the corner is created into a sculpture as wished. In terms of the functionality, it is vertically integrated on the east side of the building, which makes the west side of the building to have favourable conditions on presenting the layers of the architecture. The windows of this architecture symbolism musical notes. The size of the white granite is adjusted to fit the size of the windows. Each granite on the wall has different thickness.

More Platinum Winners
Product Design
Taiwan

Entrant Company

3+2 Design Studio

Sub Category

Bakeware, Tableware, Drinkware & Cookware

Interior Design
Netherlands

Entrant Company

Kossmann.dejong exhibition architects

Sub Category

Exhibits, Pavilions, & Exhibitions

Interior Design
Taiwan

Entrant Company

NONETOTEN DESIGN LAB

Sub Category

Exhibits, Pavilions, & Exhibitions

Architectural Design
Norway

Entrant Company

Stinessen Arkitektur

Sub Category

Residential