2021 | Professional

MUSE Design Awards Gold Winner

Wonderland Model Flat

Entrant Company

Puhui Design

Category

Interior Design - Home Decor (NEW)

Client's Name

Yango, XUDC

Country / Region

China

The project is a creative home for young generation who are grown up in an era with more diverse cultures and values. Puhui Design adopts trendy design elements to create a fantasy dream home. Themed the fantasy Lightyear, the space design is more like a gift for dream chasers. The space showcases the unique scene slices of the residents, creating art in life, and helping them relaxed in the city. With a design tone that is neither exaggerated nor impetuous, it is a place where the dweller can seek the resonance of the soul.



The overall space has an upscale gray palette with a strong sense of tolerance, and it coexists with the high saturation color of accessories harmoniously, highlighting the positive, vivid and passionate space characteristics. The living room is full of vigorous artistic atmosphere in the choice of decoration. Postmodern electronic elements are used in the large-scale spelling on the wall. The design of materials, paintings, and toys express the unique personality. The dining space emphasizes at the consistency and smoothness of the moving lines. With an open, wide and bright living atmosphere, the space adopts wood color and light gray as the base, and partly with rich soft texture and plants, stretching the space scale visually. To meet the display need for daily life, a cabinet for displaying collectibles is designed at the entrance, which is made of solid wood and metal. Different from the frame of the general cabinet, it shows the different tastes of the space. The marble table top follows the pure gray and white tone, and the line lights enrich the design content. The metal luster of the wall reflects the avant-garde personality of the space.The living room, dining room, and balcony are lined up to increase the lighting and landscape of the space as a whole. The suspended ceiling only forms a frame around the room, which enhances the sense of depth. The balcony uses a skateboard-shaped shelf to add a touch of fun to the space.

More Gold Winners
Interior
2021
MUSE Design Awards - 鸿荣源前海私人会所

Entrant Company

深圳市宇一室内设计有限公司

Category

Interior Design - Commercial

Interior
2021
MUSE Design Awards - A Monochromatic House With Fashion-Inspired Design Influence

Entrant Company

Prestige Global Designs

Category

Interior Design - Living Spaces

Interior
2021
MUSE Design Awards - Galaxy·Shanhai Peninsula Sales Club

Entrant Company

Qingyun Design Agency

Category

Interior Design - Showroom / Exhibit

Interior
2021
MUSE Design Awards - Spring

Entrant Company

MEI Design Studio

Category

Interior Design - Residential