Taiwan   |  2022

MUSE Design Awards Silver Winner

Stilly Good Years

Entrant Company

Residence interior design

Category

Interior Design

Client's Name

Sub-Category

Residential

Renovate an old abode to inject a brand new spirit into the house. The wooden elements and clean white base tone artfully inject elegant ambiance. Moreover, arrange concise home furnishings to perform beautiful daily situations, accompany the children to grow healthy, and make the family happily enjoy extraordinary lives. Considering that the homeowner places great emphasis on the interaction with children, we do away with conventional patterns and replace the design with leaving adequate blank spaces to magnify the domains. And design open-concept public areas to create unimpeded moving flow. Furthermore, set up a window frame on the partition wall between the living-dining room, ingeniously forming a bright and broad view, accomplishing a warm and cozy place to live. Adopt the design scheme of plentiful blank spaces and minimalist interior decoration to create adequate convertible domains that perfectly meet the homeowner's expectations. And exploit wooden factors of varied shades to respectively present the restful situation of the living room and the refreshing vibe of the dining area, brilliantly complementing the clean white base tone and fashion a homely residence of Muji style. Fix up a rounded-corner glass window on the partition wall between the living room and the kitchen, which effectively blocks the penetration of cooking oil fume and cooling atmosphere. Moreover, the semi-open pattern ingeniously links the two spaces and broadens the views. And introducing brightness into each domain successfully shapes a sheeny, spacious, and agreeable circumstance. Do away with the conventional public pattern, re-configure the original kitchen, and expand the layout to the exterior balcony. Carefully arrange the passages to bridge the living room, kitchen, and dining areas, creating a comfortable and spacious walking space. And take advantage of different-height ceilings to create interlocking tiers and a sense of depth.

Credits

Design Director
Chen Ming Fa
More Silver Winners
Interior
Taiwan
MUSE Design Awards - In the Sun
2022

Entrant Company

DOOR SPACE DESIGN

Sub Category

Home D├ęcor

Interior
China
MUSE Design Awards - SUPER FACE X
2022

Entrant Company

Informal Design

Sub Category

Beauty Salon

Packaging
Ireland
MUSE Design Awards - A Good Mood Food Healthy Dips
2022

Entrant Company

Clare Lynch Creative

Sub Category

Snacks, Confectionary & Desserts

Landscape
China
MUSE Design Awards - THE BUND OF NANTONG
2022

Entrant Company

SHANGHAI LAURENT LANDSCAPE DESIGN CO.,LTD

Sub Category

Residential Landscape