2022 | Professional

MUSE Design Awards Gold Winner

China Mobile & Deutsche Telekom Shanghai Office & Showroom

Entrant Company

Tang Yin

Category

Interior Design - Office

Client's Name

Tang Yin

Country / Region

China

Based on the modern business office environment, the designer adjusted and planned the office layout and structure, and optimized the elements of each component. This design combines minimalism and technology through design language and design symbols, which improves the office experience of the staff and makes the design full of futurism. This design enriches the elements of the office environment, and adjusts the traditional decorative lines to make the entire open office area lively but precise. Coupled with partial components such as reading area and leisure corner, the overall office space presents a convenient, comfortable and lively effect. The large-area floor-to-ceiling glass can provide a large amount of natural light for the office environment, and provide a broad field of vision for the office staff, bringing a better working experience. In terms of artificial lighting, the office uses minimalist modern row lights and chandeliers to extend the level of space and effectively solve the light demand. Taking into account the different participants in the meeting, the designer planned two sizes of meeting rooms. On the basis of ensuring complete meeting facilities, the rational use of the office area is realized, and it is also convenient for multiple meetings at the same time. Considering that the environment of the monitoring room is easily overlooked, the designer has made a specific plan for the monitoring center. The monitoring room in this design can accommodate 12 staff members, and the huge display screen will display all office areas in an all-round way. The layout of the exhibition hall adopts a lot of triangles, trapezoids and other elements, which break through the traditional rectangular and circular structure, bringing a different kind of participation experience to the visitors. At the same time, the company's logo can also be naturally integrated into these elements. The exhibition hall is connected to the monitoring center. Visitors can not only enjoy the high-tech content in the exhibition hall, but also view the large screen of the monitor through the visual glass, which further enriches the participation of the visitors.

More Gold Winners
Packaging
2022
MUSE Design Awards - Ciroc Pomegranate

Entrant Company

forceMAJEURE Design

Category

Packaging Design - Limited Edition

Architectural
2022
MUSE Design Awards - Immersion

Entrant Company

T.E&C Architects & Associates

Category

Architectural Design - Hospitality

Interior
2022
MUSE Design Awards - Entrancing Casita

Entrant Company

Tanghe design

Category

Interior Design - Residential

Architectural
2022
MUSE Design Awards - Longwan International Center Hotel

Entrant Company

RUF Architects

Category

Architectural Design - Hospitality